Invitasjon til Bærum Kulturråds 30-års jubileum

Invitasjon til feiring av Bærum Kulturråds 30-års jubileum

publisert i: Møter 0

Invitasjon til Bærum Kulturråds 30-års jubileum

Påmelding

Ny frist for påmelding 1. JUNI

Vi ønsker at så mange som mulig av dere som driver og bidrar frivillig innen kulturlivet i Bærum skal komme til BAKgården og feire Bærum Kulturråd 30-års jubileum – meld deg på ved å sende inn påmeldingsskjema.

Vi gleder oss til å se deg!

[contact-form to=’post@baerumkultur.n,ninagroholt@hotmail.com’ subject=’Påmelding 30-års jubileum’][contact-field label=’Organisasjon’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Antall personer’ type=’text’/][contact-field label=’Melding (navn på andre deltakere)’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]