Meld deg på UKM Bærum 16. mars 2019

UKM superstition color

Meld deg på UKM Bærum 16. mars 2019

Noen deltar på UKM for å vise frem noe de brenner for, noen prøver noe helt nytt og andre er med sånn at alle får vist sin beste side.

I Bærum arrangeres UKM 16. mars, og vi vil se nettopp DEG vise frem det du driver med. 

UKM Bærum

FRIST: Fredag 1. mars kl. 23:59

Gjelder: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film

Har du bygget noe kult i Minecraft, redesignet et møbel, malt et bilde, elsker å synge, lager du film, danser, skriver du poesi, dramatiserer, fotograferer, kan du noen karatetriks, driver du med nysirkus eller har du noen andre gode ideer som vi ikke har tenkt på her? Bli med i UKM og vis deg frem, inspirer andre og oppdag nye måter å uttrykke deg på.

Sammen skaper vi noe nytt, inspirerer og lærer av hverandre og har det gøy. Musikal, slampoesi, lysteknikk, foto, hiphop eller? Du bestemmer.

Vi vil se og vise frem mangfoldet av hva unge i Bærum driver med. Her får du muligheten til å utvikle talentet ditt og møte nye venner og du kan gå videre til fylkes og landsmønstringen. Så meld deg på, uansett hvilket nivå du er på!

Har du ikke noe du vil vise frem?

Nei vel, bli med på UKM allikevel. Du kan være publikum eller har du lyst til å planlegge og organisere UKM på Kulturhuset, jobbe bak scenen med lyd, lys og teknikk, lage plakater, lage innhold til sosiale medier, eller er du bare en positiv person som vil lage en kosegruppe. 

Meld deg på som arrangør da vel!