Siste nytt fra kulturrådet!

Sommerhilsen fra Bærum Kulturråd

Kulturrådet er de frivillige kulturorganisasjoners paraplyorganisasjon og fungerer som organisasjonenes forlengede arm mot politikere og kommuneadministrasjonen. Som et talerør vil vi arbeide for å øke forståelsen for kulturarbeidet i kommunen. Vi har vært igjennom en utfordrende tid hvor vi nå … Les mer Del dette på:DelKlikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Innkalling til Årsmøte 2021: Torsdag 11. mars kl 17:00

Årsmøte i Bærum Kulturråd vil finne sted 11. mars 2021, kl. 17:00-18:00 på Teams. Klikk her for å delta i møtet Årsmøte Under Årsmøte kan hver kulturorganisasjon som er medlem møte med inntil 2 representanter. Organisasjoner som ønsker saker tatt … Les mer Del dette på:DelKlikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)

Kultur Aid Bærum 2020: Happy Feet

Bærum Kulturråd har gleden av å presentere dansekompaniet Happy Feet, som her viser et utdrag fra eventyrballetten Peter Pan.… Les mer Del dette på:DelKlikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på LinkedIn(åpnes i en ny fane)Klikk for å sende dette med e-post til en venn(åpnes i en ny fane)Klikk for å skrive ut(åpnes i en ny fane)


Kulturrådet er de frivillige kulturorganisasjoners paraplyorganisasjon og fungerer som organisasjonenes forlengede arm til politikere og kommuneadministrasjonen og talerør overfor kommunale  instanser og politiske myndigheter og arbeider for å øke forståelsen for kulturarbeidet i kommunen.

Som talerør og høringsinstans overfor politikerne og kommune­­administrasjonen trenger vi organisasjonen din i ryggen!

Tilskudd og ordninger

Bærum kommunevåpen

Tilskudd til kulturformål

Bærum kommune yter tilskudd til kulturformål. Tilskudd vil bli gitt i henhold til politiske føringer som ligger til grunn for kommunens kulturpolitikk.

tilskuddsportalen.no

Støtte og tilskudd

Tilskuddsportalen er et verktøy for deg som vil jobbe effektivt og lykkes i å vinne tilskudd til dine prosjekt.

Bærum kommune tilbyr tilgang til lokale lag og foreninger.

musikkutstyrsordningen

Musikkutstyrsordningen

Musikkutstyrsordningen er den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr, akustikk og lokaler.

Bufdir logo

Fritidsstipend

Bærum kommune ønsker at alle barn og unge skal ha samme valgmulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter, uavhengig av foreldrenes økonomi.

Bærum Kulturhus Foto: © Bruce Damonte

Scener

Scener i Bærum, offentlige og private med lenker til beskrivelse av tekniske data for scenene og lenker til søknadsider for leie av lokalene.

Kulturplaner

Kulturplaner

Her kan du lese mer om BKRs handlingsplaner, Bærum kommunes kulturanleggsplaner, kulturmeldinger og BKRs innspill til kommunens planer.